Logo
Nevíte si rady? Zavolejte.
(Po-Pá, 8-15 hod.)
0 ks
za 0 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
  1. Úvod
  2. Nápoje a potraviny, zdraví
  3. Gastronomie - vybrané kapitoly

Gastronomie - vybrané kapitoly

  • Akce
  • TOP produkt

20% sleva

Autoři: M. Fišera a kol. - kniha je zaměřena na vývoj, základy a současné trendy v gastronomii, vhodným způsobem jsou uvedeny vybrané potravinářské ko... celý popis
Dostupnost
skladem
Běžná cena
440 Kč
352 Kč
320 Kč
bez DPH
ks
Číslo produktu:33
Kompletní specifikace

Autoři:

M. Fišera a kol.

- kniha je zaměřena na vývoj, základy a současné trendy v gastronomii, vhodným způsobem jsou uvedeny vybrané potravinářské komodity, popsány stravovací návyky mladistvých, bezpečnost potravin, způsoby dopravy související s gastronomií, hotelnictvím a cestovním ruchem a také využití statistických metod v gastronomii.

Parametry
VazbaBrožovaná bez přebalu lesklá
JazykČeština
Počet stran300
Rok vydání2016
Formát237,0x167,0x18,0 mm
NakladatelstvíIng. Václav Helán-2 THETA
ISBN978-80-86380-78-0
Zboží zařazeno v kategoriích
Nepropásněte novinky, akce a slevy!
Můžete se kdykoli odhlásit. Zasíláme jednou za 14 dní.
Nejčtenější na blogu
Kde nás najdete

Jasná 307

Český Těšín, 735 62

 

 

Kontakty
(Po-Pá, 8-15 hod.)
Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz