Novinky
16.07.2020
Registrace
- pro zjednodušení přístupu do e-shopu je možné se "zaregistrovat", a tím získat možnost informací o novinkách.
číst celé
- Úvod
- Management
- Management služeb hotelnictví a cestovního ruchu - 3. díl
Management služeb hotelnictví a cestovního ruchu - 3. díl

- Kompletní specifikace
- Parametry
- Komentáře 0
- Management služeb hotelnictví a cestovního ruchu - 3. dílSkladem209 Kč190 Kč bez DPH
Kompletní specifikace
Autoři:
Tomáš Jeřábek
Vladimír Šefčík
Zdeněk Málek a kol.
- cílem odborné knihy je vysvětlit význam a činnosti vybraných organizačních složek hotelového managementu a managementu cestovního ruchu, procesní vazby mezi nimi a seznámit odbornou veřejnost s aktuálními trendy, úspešnými manažerskými technikami, ale i základními principy fungování hotelu a cestovní kanceláre.
Kniha navazující na 1. a 2. díl si všímá podrobně systémů kvality potravin a dále trendů a globalizace v kulinářství a banketních a kateringových služeb v hotelu.
Parametry
VazbaBrožovaná bez přebalu lesklá
JazykČeština
Počet stran95
Rok vydání2018
FormátB5
NakladatelstvíKEY Publishing
ISBN978-80-7418-301-0
Zboží zařazeno v kategoriích